Úti beszámolók

2010. december 31. Szilveszter

Kedves Barátaim!

A 2010-es évet záró szilveszterünk igen kiválóra sikeredett. Köszönjük a "két Gabinak" a vendéglátást, sok sikert kívánunk a megmaradt étel-italhegyek elfogyasztásához. Páratlan volt egykori szomszédom, Váradi Gyula sült csülök kompozíciója, minden eddigi minőséget felülmúlt, volt az éjszakának egy szakasza, amikor - ennek a minőségnek nem tudván ellenállni - , igen nehéz perceket éltem át a lét-nemlét határán, küzdvén a telehas problémával.

A megérkezés perceit oldván kvízjátékba kezdtünk, hamar nyilvánvalóvá vált az ablak előtt ülő csapat verhetetlen fölénye. A csülök okozta feszültséget tánccal vezettük le, kellemes meglepetés volt, hogy ebben mindenki részt vett.

Bár az Alapszabályunk célkitűzései között nem szerepel, egyesületünk "Hastánc frakciója " váratlan bemutatóval lepett meg bennünket, állítólag többször eltévesztették a lépéseket, ez azonban rajtuk kívül senkinek nem tűnt fel, igazán kiváló volt a produkció, kíváncsian várjuk a folytatást!Éjfélkor élénekeltük a Himnuszt, majd nem hallgattuk meg Köztársasági Elnök Úr újévi gondolatait, hamar ismét a táncparketté lett a főszerep. Az utolsó csapategységek valamikor "négy óra magasságában" hagyhatták el a helyszínt.

Mindannyiunk nagy örömére szolgált, hogy az Ifjúsági Tagozat szintén együtt töltötte a szilvesztert, valamint az is, hogy karácsony előtt kihúzták egymás nevét, így adva az ajándékozásnak sajátos színt.

Aki nem jött el, sajnálhatja, reméljük, jövőre velünk tart!

Egyebek: - 2011. február első felében elnökségi ülést tartunk. Tárgy: - tagdíjkérdés felülvizsgálata, a 2010-es év lezárása, a 2011-es év ütemtervének kidolgozása, egyebek.

- 2011. január 9. - évnyitó túra a meghírdetett részletek alapján.

Ágotáéknak, Árpiéknak, Gyuriéknak jó kirándulást kívánunk a Magas-Tátra hegyvonulatai között, vigyázzanak magukra!

Egyesületünk valamennyi tagjának, szimpatizánsának, a bennünket figyelemmel kísérőknek reményekkel teli, bizakodó, békés, boldog új esztendőt kívánok!

2011. január 1.
Pécel - Apácadomb
András