Úti beszámolók

2014. május 25.
Útvonal: Göd - Vác - taggyűlés - Szob - Göd

Gödön találkoztunk. A közgyűlés és a Duna-parti bicikliút ígérete miatt szép számmal összejöttünk. Ezt az utat többen jól ismerjük, nem egyszer indultunk már innen. A Duna csodás, és a szúnyogok ilyenkor még nem buzgólkodnak. Eltekertünk Vácon túl, ahol a part mellett letelepedtünk. Örömmel üdvözöltük elnökünket, aki két év intenzív tanulás után, újabb diplomával a kezében megint megjelent köztünk. Megnyitotta a taggyűlést, megbeszéltük az elmúlt és a ránk váró évet. Ágotától meghallgattuk és elfogadtuk a 2013-as beszámolót. Aztán a napirendi pontokat beszéltük végig.
Egyetértettünk abban, hogy az Ilex-nap szervezésében továbbra is részt veszünk.
Az egy hetes nyári tábor idén nehezen tűnt kivitelezhetőnek, így a hosszú hétvégés programokra voksoltunk. Lelkesen megszavaztunk egy szatmárcsekei 4 napos emléktábort.
Megállapodtunk, hogy egyesületi bevételeinket egy jövőbeni, a Duna kezdetétől induló túrára fordítjuk majd. A túra felelőse Árpi lett.
András bejelentette, hogy tovább kívánja folytatni Zolival vasárnapi felvidéki túráit, megbeszéltük, hogy ezeket kihirdetjük egyesületi túraként, hátha másnak is kedve támad részt venni rajtuk. Korábbi célkitűzéseinket megőrzendő, András utánpótlás tanulók beszervezését is vállalta e túrák kapcsán.
Elégedetten a jó hangulattal és a megbeszéltekkel, a csapat egy része visszafordult, a lelkesebbje továbbindult Szob felé. Sőt!
Mi néhányan Szobon visszafordultunk, így éppen megmenekültünk az esőtől.
Köszönjük a szervezést, a jelenléteteket a taggyűlésen és a túrán!

Kriszta

Képek az albumokban láthatók.