Úti beszámolók

2011.11.6.

Budaörs- Makkosmária- Budaörs
Kb.15km


Nagyobb térképre váltás

A téli időszak biztos kezdetét jelzi, amikor kerékpárjainkat elrakva, gyalogosan kezdjük el járni a természetet. Nagyon szeretem ezt a szabadidős tevékenységet is. Ilyenkor különösen emel a túrák színvonalán a természet színpompás köntöse.
Egész héten azon izgultam, hogy hétvégére megmaradjon az a gyönyörű őszi idő, amit hét közben az ablak mögül, munka közben, négy fal közül kellett néznem. Gyönyörű volt az őszi napfényben a sárga-narancs-vörös-zöld lombokban gyönyörködni, miközben lábunkkal a friss, színes falevél-szőnyegben matathattunk. Ezt az emléket elraktározhatjuk magunkban a hidegebb napokra, jó lesz visszaemlékezni rá.
Nagyon jó volt a túraválasztás, Budaörsről indultunk, Makkosmáriáig gyalogoltunk és vissza másik útvonalon. Erre még sose jártunk. Érdekes volt a sziklás hegyeket közelről megnézni, voltak sziklák, amiket a fiatalok meg is másztak (fotok az albumban).
Nagyon örültem újonnan csatlakozott érdeklődőinknek, remélem, legközelebb és azután is velünk tartanak, és nagyon örültem, hogy új tagjaink is velünk tartottak a biciklizés után a gyalogtúrán is, és nagyon örültem, hogy a törzstagok is csaknem teljes létszámban megjelentek.

Ágota

Zsuzsa képei az albumokban láthatók.